Neem contact met ons op

Als u hulp nodig heeft met Yuan Global AI, wees gerust – ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om te helpen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, afhankelijk van uw gemak.

Houd er rekening mee dat ons ondersteuningsteam gespecialiseerd is in het bieden van technische en algemene ondersteuning voor Yuan Global AI, en zij kunnen ook helpen bij vragen met betrekking tot onze Yuan Global AI build-it versie.

Voor vragen met betrekking tot uw handelsactiviteiten verzoeken wij u vriendelijk om deze door te verwijzen naar een van onze uitvoerende makelaars. Als u nog geen rekening heeft geopend bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons dan weten en wij zullen u direct met hen in contact brengen.

Laten we praten

Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 18:00 uur, UTC+8.

Of u nu technische ondersteuning nodig heeft of meer wilt weten over ons handelssysteem, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw ervaring met Yuan Global AI.

*Uw persoonlijke informatie kan worden gedeeld met derden die handelsdiensten verlenen zoals vermeld in het privacybeleid van de website.